Tekst & uitleg

Onze website is bedoeld om u te informeren
Het zal je niet ontgaan zijn dat per 25 mei 2018 een nieuwe wetgeving actief zal worden die betrekking heeft op de privacy van uw gegevens. Aktua Vastgoed B.V. is altijd al zorgvuldig met uw gegevens omgegaan. In de afgelopen periode hebben we gewerkt aan de processen en documentatie die voldoen aan de nieuwe wetgeving. Hoe we met uw gegevens omgaan is in principe niet gewijzigd.

Er moet per 25 mei 2018 een grondslag zijn voor alle gegevens die een bedrijf verwerkt. Zoals u van ons mag verwachten verwerken wij enkel gegevens waar we ook daadwerkelijk een grondslag voor hebben. Gegevens waar we niks mee kunnen, zullen we dan ook niet verwerken. Naast de grondslag voor het bewaren van uw gegevens, hebben we een privacyverklaring opgesteld. .

Heeft u vragen over inzage of correctie van uw gegevens? Neem dan contact met ons op. Wilt u uitschrijven van onze nieuwsbrief? Dan kan dat eenvoudig via uitschrijven.

Bescherming van uw privacy
We respecteren uw privacy en conformeren ons aan de werkwijze zoals beschreven in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb). Wegwijs is ook als ‘verantwoordelijke’ in de zin van de Wbp aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens. Als u op onze website gegevens achterlaat of ons op een andere manier van persoonsgegevens voorziet (bijvoorbeeld contact en IP-adressen), zullen wij die gegevens voldoende beveiligen en altijd zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen en verwerken. Wanneer we uw persoonsgegevens niet langer nodig hebben, of de wettelijke bewaartermijn verstrijkt, worden deze verwijderd.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens
U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van de bezoekersgegevens. Stuur ons een e-mail of gebruik hiervoor de contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarvoor eventueel om identificatie vragen. Als het in dit geval gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, vragen we u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van de browser.

Hyperlinks
Op onze website wordt gebruik gemaakt van hyperlinks en buttons die leiden naar websites en informatie van derden. Deze derden zijn te goeder trouw geselecteerd. We hebben geen controle over of invloed op deze websites en informatie, of met de wijze waarop u persoonsgegevens door deze derden gebruikt worden en kunnen in verband daarmee dan ook niet aansprakelijk worden gesteld. .

Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine, eenvoudige bestanden die via onze website op uw computer of mobiele toestel worden geplaatst als u onze website bezoekt. De cookies die wij gebruiken op onze website onthouden geen persoonlijke gegevens, zoals uw geslacht, naam, adres of leeftijd. De cookies onthouden alleen uw voorkeuren en interesses. Als u geen toestemming geeft voor het plaatsen van cookies, plaatst Aktua Vastgoed een ‘No-follow cookie’. Deze zorgt ervoor dat er alleen noodzakelijke cookies op uw computer of mobiele toestel worden geplaatst.
Hieronder leest u meer over de 3 verschillende categorieën cookies die Aktua Vastgoed gebruikt.

1. Noodzakelijke cookies
Sommige cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Deze cookies dragen bij aan veilig browsen. Als uw browser geen cookies van Aktua Vastgoed accepteert, kunt u onze website niet gebruiken. Als u ervoor kiest om bij ‘Cookie-instellingen’ op onze website geen cookies te accepteren, worden alleen de noodzakelijke cookies geplaatst. Hier is geen toestemming voor nodig, omdat ze noodzakelijk zijn voor het functioneren van onze website.

2. Statistiek-cookies
We streven naar de hoogst mogelijke gebruikservaring. Om dit te bereiken gebruiken we cookies die informatie verzamelen over het gebruik van onze website.

3. Externe cookies
We vinden het belangrijk om alleen informatie met u te delen die relevant is. We maken daarom gebruik van cookies die iets vertellen over uw gebruikersprofiel. Dit doen we zowel op onze eigen website als op externe websites. Wij tonen informatie die aansluit op een eerder bezoek aan onze website. Heeft u bijvoorbeeld op onze website de pagina over Investeren in grond bekeken? Dan kunt u op een externe website een advertentie te zien krijgen over deze investeringen. Aktua Vastgoed streeft ernaar om dit overzicht zo actueel mogelijk te houden. Het overzicht is voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018.
Hoe kunt u cookies blokkeren of verwijderen?

Wilt u liever niet dat Aktua Vastgoed cookies plaatst? Dan kunt u deze cookies zelf blokkeren of verwijderen via de privacyinstellingen van uw browser. Websites kunnen hierdoor wel minder snel werken, of zelfs helemaal niet functioneren.

Cookies blokkeren
Wilt u voorkomen dat er nieuwe cookies worden geplaatst? Blokkeer dan de mogelijkheid dat cookies worden opgeslagen op uw computer, tablet of mobiel. Er zijn verschillende mogelijkheden om cookies te blokkeren. Zo kunt u alle cookies blokkeren, een specifiek type cookie blokkeren of cookies van bepaalde websites blokkeren. Dit kunt u zelf doen via de privacyinstellingen van uw browser.
Bij het blokkeren van cookies blijven alle cookies staan die al op uw computer, tablet of mobiel aanwezig waren. U kunt daarom beter naast het blokkeren ook al uw reeds geplaatste cookies verwijderen.

Cookies verwijderen
Wilt u alle cookies op uw computer verwijderen? Dat kan. Houd er wel rekening mee dat u door het verwijderen van cookies minder gebruikersgemak ervaart als u websites bezoekt. Bepaalde instellingen worden namelijk niet langer bewaard en het kan zijn dat u relevante aanbiedingen misloopt.

De instellingen om cookies te verwijderen vind u in de toolbar van uw browser. Of lees meer op de websites van de browsers Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Gebruikt u Safari? Dan worden cookies van adverteerders standaard geblokkeerd. U kunt deze instelling veranderen door rechts bovenin op het symbool voor instellingen te klikken. Vervolgens gaat u naar ‘Voorkeuren’, tabje ‘Privacy’. U kunt vervolgens kiezen uit 3 instellingen.

Tot slot
We zijn gerechtigd om de tekst op deze pagina eenzijdig te wijzigen, aan te passen of aan te vullen. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoeker om deze teksten met enige regelmaat te raadplegen.